Slim afvallen & afslanken Rotterdam

Slim Afvallen Rotterdam

Slim afvallen en afslanken bij SLIM Rotterdam

Afvallen met als resultaat een slank en mooi figuur is geen droom. Afvallen en afslanken kan bij Slim Rotterdam, zo wordt een mooi figuur werkelijkheid. Als u wilt afvallen en afslanken en dus het beste wilt voor uw figuur, kiest u voor een bezoek aan onze afslankstudio.

Wilt u afvallen en afslanken en heeft u geen uren de tijd om te sporten of geen zin om naar de sportschool te gaan kom dan naar ons. Bij ons boekt u al afslankresultaten in 5 weken (10 sessies) met een half uur per sessie.

Wij ondersteunen nu ook dline dieetproducten.

Afvallen met warmtecabines

Afvallen en afslanken in warmtecabines

Afvallen en afslanken in warmtecabines

Na een intakegesprek en figuuranalyse wordt uw persoonlijke afval en afslankprogramma met evt. voedingsadvies opgesteld. Het afslankprogramma wordt afgestemd op uw afslank en afvalwensen. Rekening houdend met gewicht, conditie, leeftijd en plaatsen waar u wilt afslanken en afvallen.

Lees verder >

Rolmassage voor probleemzones

Afslanken met Rolmassage

Afvallen en afslanken met Rolmassage

De rolmassage werd speciaal ontwikkeld om uw probleemzones te masseren en zo het afslanken van bepaalde zones nog meer te stimuleren. Door een gerichte massage op het af te slanken gebied wordt onze huid geregenereerd,van zuurstof voorzien en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit alles maakt huid en weefsel in het afslankgebied zichtbaar slanker, steviger en gladder.

Lees verder >

Body Support Rotterdam

body support rotterdam

Afvallen en afslanken met Body Support

Met Bodysupport kunt u slim afvallen en afslanken op maat. Bij Slim Rotterdam leert u verantwoord afvallen door gezond omgaan met eten en gezond te eten. U gaat zeker afvallen!!! U wordt elke week gewogen en krijgt van Slim Rotterdam een weekmenu toegestuurd, om zo gezond af te vallen. Met deze manier van gezond afvallen kunt u bij Slim Rotterdam in combinatie met sporten 0,5 tot 1 kilo per week afvallen en afslanken.

Lees verder >

 

Afvallen met K-Slim

K-Slim afvallen logo

Slim afvallne met K-Slim

De K-SLIM afval methode is eenvoudig toe te passen. U hoeft niet apart te koken als u voor meerdere personen een warme maaltijd bereidt en ook niet hoeveelheden grammen van voedingsmiddelen af te wegen. K-SLIM is normaal en gezond eten in de juiste combinatie.

Lees verder >

 

De K-bio Kuur – een Slim dieetprogramma

De K-bio kuur is een uitgekiend, gezond samengesteld dieetprogramma van 21 dagen. Ideaal als u moeite heeft om te beginnen met lijnen of graag op korte termijn een aantal kilo’s kwijt wilt.

Lees verder >

Ozontherapie: een strakke huid bij het afvallen

ozontherapie afvallen strakke huid

Een strakke huid na afvallen met ozon therapie

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van onze methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling Ozoncabine, waardoor cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid weer mooi, strak en glad wordt.

Lees verder >