K-bio kuur

Afvallen in 21 dagen: u verliest 4 tot 8 kilo!

De K-bio kuur is een uitgekiend, gezond samengesteld dieetprogramma van 21 dagen. Ideaal als u moeite heeft om te beginnen met lijnen of graag op korte termijn een aantal kilo’s kwijt wilt. Afhankelijk van uw leeftijd, gewicht en hormonen, valt u gemiddeld 4 tot 8 kilogram in drie weken af. Wanneer u de kuur combineert met sporten, bereikt u door de extra vetverbranding een nog beter resultaat.

De K-bio kuur is geen crashdieet!

De K-bio kuur is geen crashdieet. Door een crashdieet gaat u abrupt aanzienlijk minder eten, valt u op een ongezonde manier af en bereikt u slechts een kortstondig resultaat. De K-bio kuur is samengesteld aan de hand van het menselijk functioneren en gaat verder dan alleen kilo’s kwijt raken. Het maakt u lichaam fit en u straalt de vitaliteit uit!

De K-bio kuur is 100% gezond en verantwoordelijk!

Door de huidige voedingsindustrie komen er veel bewerkte producten op de markt die het lichaam uit balans brengen. Veel Westerse ziekten, zoals hart- en vaatziekten en ernstig overgewicht, zijn het resultaat van het jarenlang consumeren van voedsel dat arm is aan voedingsvezels. Genetisch gezien is het celniveau van ons lichaam nog vrijwel identiek aan dat van de homo sapiens, de oermensen, tienduizend jaar geleden. Ons eetgedrag is echter wel enorm veranderd en dat zorgt voor grote gevolgen.

De suikerverbranding is bij veel mensen niet meer op de juiste manier ‘geprogrammeerd’. We zijn in ons huidige tijd verslaafd geraakt aan suiker en hierdoor stijgt, per jaar, schokkend het aantal diabetespatiënten.

De K-bio kuur herstelt de fouten in uw lichaam!

De K-bio kuur is een uitgekiend dieetprogramma waarbij u niet alleen de kilo’s kwijt raakt maar herstelt ook de fouten in uw lichaam. Uw lichaam gaat gedurende de kuur de suikerverbranding omzetten in vetverbranding. Hierdoor neemt uw ‘suikerverslaving’ aanzienlijk af en valt u niet terug zodra u klaar bent met de kuur. Na 21 dagen bereikt u een opzienbarend resultaat! U bent niet alleen een maat slanker maar u voelt zich ook heerlijk fit en energiek. Dit stimuleert u om uw nieuwe levensstijl door te zetten.

De kuur

De K-bio kuur is een pakket wat bestaat uit:

K-bio kuur poeder

Dit poeder bevat een belangrijk bestanddeel dat de honger tijdens de kuur tegengaat. Daarnaast stimuleert het K-bio kuur poeder de omzetting van koolhydraten naar vetverbranding en bevordert het de spieropbouw. De poeder wordt gemengd met water of appelsap. In een bijgeleverd bidon drinkt u het met kleine slokjes gedurende de dag.

K-bio extra onverzadigde visolie

Een ondersteunend voedingssupplement dat de vetverbranding nog beter stimuleert. Met name het vet dat opgeslagen is in het buikgebied.

K-bio multivitaminen

Een uitgebalanceerd vitaminen complex dat zorgt voor voldoende opname van de essentiële voedingsstoffen tijdens de 21-daagse kuur.

K-bio kuur boekje

Een volledig, overzichtelijk uitgewerkt programma wat u per dag mag eten.

De K-bio kuur programma is opgebouwd uit:

  • 7 correctiedagen
  • 2 afbouwdagen
  • 2 vastendagen
  • 2 opbouwdagen
  • 7 fitdagen
  • 1 overgangsfase dag