Testimonial | Helene

Helene

Ik voelde mij lusteloos en energieloos. Er moest iets gebeuren zo kon het niet doorgaan. Wel had ik het idee voor mijzelf dat ik geen streng dieet wilde want dat had ik al talloze keren eerder gedaan, in het begin enthousiast maar naar verloop van tijd sukkelt dat weer in. Ik las de advertentie van Slim in ons lokale  krantje en dacht ik ga een intake gesprek aan. Vanaf dat moment nog geen seconde spijt gehad, sterker nog ik kijk uit naar iedere afspraak die ik heb staan.

Vóór (april 2013) en ná (januari 2014)

Vóór (april 2013) en ná (januari 2014), – 32 kilo / – 146,5 centimeter

Mijn gesprek was met Saskia in eerste instantie dacht ik hmm strenge tante, maar al gauw is deze gedachte aan de kant geschoven. Ik kreeg een lijst met drie kolommen met daarin alle etenswaren verdeeld in slecht/beter en uitstekend. Vanaf dat moment heb ik de knop omgezet en ik besef mij nu dat het gewoon een kwestie is van keuzes maken! Goed overwegen wat kan wel en wat kan niet, zoeken naar goede alternatieven, en daarnaast deze ook echt lekker vinden.

Mijn einddoel Niet de hoeveelheid kilo’s, nee ik doe dit een jaar.2 x per week bij Slim in de warmtecabine en daarna op de rolmassage. Daarna wil ik gaan stabiliseren en overgaan op 1 x per week. Ik ben zo enthousiast geworden dat ik door Saskia ook ben begonnen met hardlopen (Evi podcast).

Ik kan het iedereen aanbevelen van jong tot oud, de drempel is laag en daarnaast zijn zowel Saskia als Ellen twee (h) eerlijke en lieve meiden.